ONTBIJT tvv "DE ZIESEL"

   ZONDAG 4 MAART  

Heleen Bartsoen (27) droomt van een offroad rolstoel op rupsbanden. De jonge vrouw werd met een fysieke beperking geboren, waardoor ze altijd op een rolstoel is aangewezen. "Maar het zou leuk zijn, mocht ik ook eens op een comfortabele manier op het strand of op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen komen", zegt ze.

 Kiwanis Torhout-Houtland en Kiekafobee Lichtervelde deden al eerder initiatieven om dit mooie project te steunen en willen haar verder helpen. "Deze rolstoel zal niet alleen door haar gebruikt worden maar ook door andere personen met een beperking, op plaatsen waar het handig en nuttig is "

In haar vrije tijd wil ze graag wat van de wereld zien, maar met een elektrische rolstoel is dat geen sinecure. Daarom is het haar grote droom om haarzelf en anderen te laten genieten van plaatsen waar ze anders nooit kunnen komen. "Op het strand bijvoorbeeld, of gewoon op plaatsen die nu met een elektrische rolstoel moeilijker zijn.  

Wat voor ons normaal lijkt is voor hun onbereikbaar

Aan dit ganse initiatief hangt spijtig genoeg een stevig prijskaartje. De aankoop van de Ziesel alleen al komt op om en bij de 30.000 euro. Maar dit bedrag is niets als we weten hoeveel mensen we er een onvergetelijk moment kunnen mee bezorgen. Dat ze het bedrag niet in haar eentje bij elkaar krijgt, is duidelijk. Serviceclub Kiwanis Torhout-Houtland hielp al mee met de kersttocht en een oberbayer feest en samen met de pralineverkoop zitten we al aan een goede 15000€. Nog 15000€ te gaan dus.....

Een offroadrolstoel is een uniek toestel om mensen met een beperking tochten te laten maken waarvan ze nu alleen maar kunnen dromen. 

Dit alles zou wel kunnen dankzij "De ZIesel"
Met dit nieuw initiatief, het ontbijt, hopen we terug een stukje dichter bij haar droom te komen.
Het ontbijt is tevens ten voordele van Hachiko en Kiekafobee

INSCHRIJVEN KAN DOOR EEN TELEFOONTJE NAAR HELEEN OP HET NR 0485/087625