Editie 2017


Heleen Bartsoen (27) droomde van een offroad rolstoel. Deze droom kwam ook uit!

Kiwanis Torhout-Houtland en Kiekafobee Lichtervelde deden al eerder initiatieven om dit mooie project waar te maken . 

Hun laatste schrijven.

Beste Kiwanisleden, Beste wandelaars van de kersttocht

We willen jullie graag op de hoogte brengen van het laatste nieuws over de offroadrolstoel. We mochten de voorbije periode immers heel veel steun ontvangen van jullie serviceclub om de aankoop van de offroadrolstoel mogelijk te kunnen maken.

Zoals jullie weten, was het eerst de bedoeling om een Ziesel aan te kopen. We waren duchtig aan het sparen maar... een tijdje geleden maakten we kennis met een mooi alternatief: de Zoom.
We kregen de kans om deze offroadstoel te testen en hebben na overleg beslist om deze stoel aan te kopen met onze vzw Zonder Beperking.

De stoel biedt immers ook mooie mogelijkheden om eens offroad te gaan. Door de 4-wielaandrijving heeft hij de kracht die nodig is om in het zand, in het bos,... te rijden. We zijn ervan overtuigd dat deze stoel voor mensen een verschil kan maken en een gevoel van extra vrijheid geeft. Hij is stevig maar toch gemakkelijk te vervoeren. Als toemaatje is hij ook een stukje goedkoper dan de Ziesel. We willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor jullie gulle steun!
Groetjes,Heleen,Caroline,Gitte,Jorg


            Buiten dit project die we steunden, steunden we nog meer dan 100 gezinnen met onze kerstactie met waardebonnen van onze handelszaken en Kiwanis! Alles samen goed voor een tegenwaarde van om en bij de 20000€.